1958
Ίδρυση και πρώτο μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας με αρχική δραστηριότητα το τυρεμπόριο.
1962
Έναρξη παραγωγής βουτύρου 82% λιπαρά και βουτύρου γάλακτος όπως αποκαλούσαν τότε το κλαριφιέ, και σύναψη εμπορικών συμφωνιών με τις μεγαλύτερες εταιρείες της εποχής.
1970
Αγορά οικοπέδου στην Νέα Φιλοθέη Αμαρουσίου με σκοπό την δημιουργία εργαστηρίου.
1971
Ολοκλήρωση εργαστηρίου και ενίσχυση της φήμης του βουτύρου κλαριφιέ kissavos πανελλαδικά
1981
Εκσυγχρονισμός του εργαστηρίου και εναρμονισμός με τις διατάξεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ποιότητα και ασφάλεια των τροφίμων βάσει του Προεδρικού Διατάγματος 430/1981.
2021
Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος και διάθεση των μοναδικών κλαριφιέ βουτύρων μας στους καταναλωτές, απευθείας χωρίς μεσάζοντες. Έφτασε η στιγμή να δοκιμάσουν τα Ελληνικά νοικοκυριά το βούτυρο κλαριφιέ που επιλέγουν οι καλύτεροι επαγγελματίες ζαχαροπλαστικής.