Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Το όραμα ενός αυτοδημιούργητου επιχειρηματία για την παραγωγή άριστης ποιότητας βουτύρου κλαριφιέ.

Η εταιρεία kissavos είναι Ελληνική εταιρεία που παράγει προϊόντα βουτύρου και cream cheese. Ιδρύθηκε το 1958 από τον Χρήστο Χασιώτη, παιδί μεταναστών από την Σμύρνη. Με όραμα και μεράκι για την παραγωγή γνήσιου βουτύρου, προϊόν που σπάνιζε τότε στην αγορά και χρησιμοποιώντας τα καλύτερα μέσα που ήταν διαθέσιμα στην μεταπολεμική Αθήνα, η εταιρεία κατάφερε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να γίνει συνώνυμο της ποιότητας στο βούτυρο. Σήμερα, η εταιρεία στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτίριο και παράγει βούτυρο κλαριφιέ άριστης ποιότητας, χρησιμοποιώντας σύγχρονα μηχανήματα και με βάση τις πιο αυστηρές προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας.

ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ